OVER ONS

De kracht van TP Groep

Boekhouder, belastingconsulent, administratiekantoor… Thijssen Pieters Groep is eigenlijk alles in één! Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft maken over uw administratieve en belastingtechnische zaken. Dit doen we goed en efficiënt. Ons uitgebreide en zeer ervaren team biedt namelijk continuïteit in de dienstverlening zelf én vooral in de kwaliteit ervan. Die kwaliteit blijkt onder meer uit ons lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Persoonlijke benadering

Bij Thijssen | Pieters Groep streven we altijd naar een prettige samenwerking met onze klanten. Wij gaan voor een persoonlijke en informele benadering. U vertrouwt ons immers gevoelige informatie toe. Of u zit met persoonlijke, financiële vragen. Dan is het wel prettig dat u terecht kunt bij iemand die op de hoogte is van uw situatie. Een vast aanspreekpunt, bij wie de deur altijd voor u open staat.

Compleet dienstenpakket

Heeft u een accountantsverklaring nodig of zit u met een vraag waar wij u niet direct antwoord op kunnen geven? Dan is het goed om te weten dat wij goede contacten hebben met diverse accountants, notarissen, advocaten en andere financiële specialisten. Wij kunnen u doorverwijzen of zelf een specialist inschakelen. Zo kunnen we toch een zeer compleet dienstenpakket aanbieden, zonder dat u daar al op voorhand voor betaalt.

NOAB

Thijssen Pieters Groep is lid van de NOAB, Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.
noab